Websites

Wat is de meerwaarde van een website?

Een website is geen wondermiddel om jouw zaak succesvol te maken, het is eerder een werkinstrument. Je website hoort een tool te zijn om nieuwe klanten aan te trekken en prospecten te overtuigen van jouw expertise en de zaken waarvoor je staat. Een facebookpagina kan een alternatief zijn, maar klanten gebruiken nog steeds vooral zoekmachines als google wanneer ze meer informatie willen vinden. Onze websites worden gebouwd om snel vindbaar te zijn en om deze informatie zo goed mogelijk over te brengen.

Hoe laat ik mijn website bouwen?

Je kan ons contacteren via het contactformulier of telefonisch op +32 496/99.01.30. Samen maken we een afspraak om eens kennis te maken op locatie of via videocall. Op die manier leren we elkaars werkwijze en behoeften kennen, zodat we een goed zicht krijgen op het project. Tijdens deze meeting overlopen we de hele procedure van A tot Z. Voor je het weet is je nieuwe website gelanceerd en klaar voor de buitenwereld.

Het project in kaart brengen.

We overlopen alles tot in detail om er zeker van te zijn dat we een duidelijk beeld kunnen vormen van uw toekomstige website.

Design & ontwikkeling.

Ons favoriete onderdeel, er wordt gebrainstormd,
digitaal geschetst, koffie gedronken en alle andere dingen die webdesigners doen.

Voorstelling & lancering.

We laten je het project zien en passen eventuele opmerkingen toe. Hierna controleren we alles zorgvuldig zodat de lancering van je nieuwe website probleemloos verloopt.

Optimaal voor elk toestel.

We overlopen alles tot in detail om er zeker van te zijn dat we een duidelijk beeld kunnen vormen van uw toekomstige website.

Alles is mogelijk.

NewFront heeft de kennis om standaard websites te maken, maar ook websites met een afsprakensysteem of kalender, webshops en zelfs kleine CRM systemen. Grafisch ontwerp wordt enkel nog aangeboden in combinatie met een website/webshop. Neem contact op voor meer informatie.

Ik wil een website die mijn bedrijf laat groeien!